En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak kuruluşlmalıdır. Kapının aklık çaldatmaışmasını uydurmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Binanın karıninden aşağıya essah inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa sahih oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Bir Kanatlı Yangın Kapıları; Vahit kanatlı dizaynıyla, mikro mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış sağlamlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu muhtevain emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Her ahit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın istanbul Yanggın kapısı fiyatları Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya yahut gayrı bir köstek bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve esinti koşullarına dayanıklı çelik yahut alüminyum kabilinden oturaklı malzemelerden gestaltlır.

Yangın yahut evgin durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page